top of page
 • Wat zijn de kosten van een adviesgesprek.
  Ik plan altijd eerst een oriënterend gesprek om jouw wensen te bespreken. Dit eerste gesprek, incl. een kopje koffie, is vrijblijvend en geheel kosteloos.
 • Welk voordeel geniet ik bij het inschakelen van b-arranged.
  Ik bied jou expertise en ervaring in al mijn aangeboden diensten, creativiteit in concept en beleving. Maar het belangrijkste is dat ik jou tijd en zorgen ga besparen zodat jij (en je team of geliefden) ontspannen en zonder zorgen kunnen toeleven naar de grote dag of dat event. Als coach heb ik een onafhankelijke kijk op jouw organisatie en kunnen we open en eerlijk met elkaar communiceren over waar de verbeterpunten en successen zitten in jouw organisatie. Ik verleen mijn diensten van tijdelijke aard, waardoor jij precies weet welke kosten er voor staan omdat de duur van het project/werkzaamheden vooraf zijn vast gelegd. Bij ziekte of verzuim, of drukte ben ik makkelijk inzetbaar voor een aantal uren of dagen. Daarnaast ben ik gecertificeerd leermeester waardoor ik jouw personeel kan trainen en coachen op diverse disciplines in de Hospitality. Hierdoor worden jouw medewerkers breder inzetbaar en service gerichter om het onderscheidend vermogen te vergroten voor jouw bedrijf.
 • Welke Tarieven worden er gehanteerd.
  Ik werk voornamelijk met een uurtarief of projectprijs. Dit alles is afhankelijk van de wensen en omvang van het event. Naar aanleiding van het oriënterende gesprek zal er een offerte op maat worden gemaakt. Er zijn verder geen kosten van contractopstellen, loonadministratie, pensioenfonds, verzekering, ziektekosten en dergelijke.
 • Mijn gewenste dienst staat niet omschreven op de website.
  Fijn dat je deze vraag stelt… ik ben benieuwd naar jouw uitdaging. Ik weet zeker dat ik je toch van dienst kant zijn, of een goed advies kan geven wie jouw uitdaging dan wel aan kan.
bottom of page